• Nuenen voor Guatemala
  De Stichting Nuenen­Guatemala, in samenwerking met parochieband Nuenen­Tucurú, zet zich in voor de Maya gemeenschap. Lees hier meer over hun werk en de acties.
  Brand een kaarsje
  Verspreid samen met ons het licht van kerstmis! Brand een kaarsje voor iemand ver weg of dichtbij en deel het op Facebook of Twitter. Doe mee!
 • Bezoek aan Pax Christi parochie
  Wanneer een parochie vraagt of er iemand kan komen spreken voor een MOV groep, dan gaat de Adventsactie daar graag op in. Hieronder volgt een kort verslag.
  Kinderinformatie Mayas
  De Maya's staan centraal in het project van Guatemala. Maar wie zijn ze en waar komen ze vandaan? Dit en meer wordt op een leuke manier behandeld in een informatieboekje dat u kunt downloaden.
 • Tandverzorging in Togo
  De mensen van het project in Togo zitten niet stil. De voorbereidingen voor de schooltandverzorging zijn in volle gang. En daar komt nog wel wat bij kijken. Lees snel verder!
  Boek over leven in Bethlehem
  Toine van Teeffelen, de drijvende kracht achter het Adventsproject in Bethlehem, brengt een boek uit met een selectie van zijn eigen dagboekaantekeningen.
 • Reis naar project Cuba
  Het werk voor vrijwilligers houdt nooit op. Omdat een project van 2012 in Cuba nog moest worden afgerond, konden de vrijwilligers van stichting Hongarije gelijk het Adventsactie project in Cuba bezoeken.
  Sponsor jeep Burkina Faso
  Na maandenlange voorbereidingen vertrekken vier Roermondenaren naar Burkina Faso om een door hen gefinancierde ‘jeep’ te overhandigen aan Kinderhulp Burkina Faso van de Roermondse Monique Wolters.
 • Superbingo voor Bolivia
  Zo kun je leuk en nuttig goed combineren: je laat de Senioren Vereniging Moergestel een bingo organiseren en de opbrengst gaat naar je eigen project. Een super combinatie!
  Adventskaars te koop
  Licht hoort bij de adventstijd. En dat laten wij graag zien. Daarom kunt u vanaf vandaag prachtige adventskaarsen bestellen. Meer weten? Lees snel verder.
 • Bezoek aan Roemenie
  Dit jaar steunt de Adventsactie het project Casa Valentina in Roemenië. Een medewerker van de projecthouder Fidesco mocht onlangs een bezoek brengen aan het project in Boekarest. Hier volgt een verslag.


Brand een kaarsje en #spreadthelight
Verspreid samen met ons het licht van kerstmis! Brand een kaarsje voor iemand voor iemand ver weg of dichtbij en deel het op Facebook (tag Adventsactie) of Twitter (#spreadthelight #stl).

Zo zullen straks wereldwijd kleine vlammetjes van hoop branden tijdens de Adventsperiode.

Geen Facebook of Twitter en toch meedoen? Dat kan! Stuurt uw foto naar info@adventsactie.nl, dan zorgen wij dat de foto gedeeld wordt.