Straatkinderen terug naar huis in Rwanda

Opleiding voor moeders in Congo

Een veilig huis voor de allerarmsten in de Westelijke Jordaanoever

Ondersteuning van kwetsbare vrouwen in Burkina Faso

HIV-preventie en -bestrijding bij kinderen in Malawi

Adventsactie in Beeld

In juni verscheen het nieuwste nummer van Adventsactie in Beeld, de nieuwsbrief voor parochies en vrijwilligers over de campagne 2016. U vindt er onder andere korte informatie over de verschillende projecten die we dit jaar steunen.

Adventsactie op school

December is op veel basisscholen een drukke periode: Sinterklaas, Kerstmis, vakantie, rapporten... In september vindt u op de site materiaal waarmee u op een leuke, laagdrempelige manier invulling kunt geven aan deze bijzondere periode. Thema's als vrede, vertrouwen en hoop komen aan de orde, gesymboliseerd door de adventskaarsen. 

Voor de vastenperiode ontwikkelden we een kant-en-klaar lespakket. U vindt meer informatie op de Vastenactie-website

Laatste nieuws

Jaarverslag 2015 online

22 september 2016

Het Jaarverslag van de Stichting BVA over 2015 staat online. De Vastenactie-campagne stond in het teken van Sri Lanka, de huisstijl van Vastenactie werd aangepast en de nieuwe...

Lees het hele bericht

Adventsactie op 50+-beurs

16 september 2016

Volgende week staat Adventsactie op de 50+ Beurs. Daar willen we natuurlijk graag onze donateurs en vrijwilligers ontmoeten én hopen we dat we veel nieuwe mensen kunnen...

Lees het hele bericht

Steun Adventsactie

Adventsactie 2016

Hoop voor moeder en kind

Wie moeder werd, weet dat je leven daarmee wezenlijk verandert. Opeens, van het ene moment op het andere, maak je deel uit van iets groters. In onze kinderen wordt geschiedenis zichtbaar, maar ook toekomst. Zo brengen onze kinderen hoop. Hoop op een toekomst die de onze zal overstijgen. Hoop dat onze kinderen een verschil ten goede zullen maken. Hoop ook, dat zij het Licht van de wereld in zich zullen dragen, net als destijds die kleine baby in Bethlehem… Adventsactie zet in 2016 vijf bijzondere projecten in het Licht van Advent: ze koesteren alle vijf moeders en kinderen.