• Stop de Ebola ramp
  De ebola-ramp in West-Afrika treft miljoenen mensen. Dit weekend van 22 en 23 november vragen wij tezamen met de Nederlandse bisschoppen in het bijzonder aandacht voor deze mensen in nood.
  Reis naar project Cuba
  Het werk voor vrijwilligers houdt nooit op. Omdat een project van 2012 in Cuba nog moest worden afgerond, konden de vrijwilligers van stichting Hongarije gelijk het Adventsactie project in Cuba bezoeken.
 • Sponsor jeep Burkina Faso
  Na maandenlange voorbereidingen vertrekken vier Roermondenaren naar Burkina Faso om een door hen gefinancierde ‘jeep’ te overhandigen aan Kinderhulp Burkina Faso van de Roermondse Monique Wolters.
  Downloads
  Wist u dat u heel veel materiaal ook kunt downloaden van de website? Artikelen voor het parochieblad, foto's, liturgiesuggesties, etc. Lees snel verder.
 • Superbingo voor Bolivia
  Zo kun je leuk en nuttig goed combineren: je laat de Senioren Vereniging Moergestel een bingo organiseren en de opbrengst gaat naar je eigen project. Een super combinatie!
  Adventskaars te koop
  Licht hoort bij de adventstijd. En dat laten wij graag zien. Daarom kunt u vanaf vandaag prachtige adventskaarsen bestellen. Meer weten? Lees snel verder.
 • Bezoek aan Roemenie
  Dit jaar steunt de Adventsactie het project Casa Valentina in Roemenië. Een medewerker van de projecthouder Fidesco mocht onlangs een bezoek brengen aan het project in Boekarest. Hier volgt een verslag.
  Dien uw project 2015 in!
  U kunt nu een project indienen voor de Adventsactie in 2015. Lees snel verder wat u moet doen om in aanmerking te komen.....
Nodig een spreker uit!
Heeft u uw oog op een project van de Adventsactie voor dit jaar laten vallen? En u bent voornemens om hier een activiteit voor te organiseren? Tip: nodig een spreker uit?! De 10 projecthouders van Adventsactie staan te popelen om u en anderen het geïnspireerde verhaal achter het project te vertellen.

Wilt u een spreker uitnodigen? Stuur dan een mailtje naar info@adventsactie.nl met daarin o.a.
- Uw naam
- De naam van parochie/groep
- Plaatsnaam
- Het project waar uw interesse naar uitgaat
- Datum waarop u graag een spreker zou willen uitnodigen
- Schatting van het aantal mensen dat u op deze bijeenkomst verwacht