• Adventsboekje voor kinderen
  Voor het project "Wij willen naar school" in Roemenië is ook kindermateriaal verkrijgbaar. Lees hierover meer op deze pagina.
  Bezoek aan Roemenie
  Dit jaar steunt de Adventsactie het project Casa Valentina in Roemenië. Een medewerker van de projecthouder Fidesco mocht onlangs een bezoek brengen aan het project in Boekarest. Hier volgt een kort verslag.
 • Bijzondere startdag Adventsactie
  Samen met de projecthouders van de projecten van de Adventsactie is zaterdag 11 oktober de aftrap gegeven voor de campagne. Bijzondere kennismakingen én verrassend actief!
  Mama, halen we het?
  De website www.nieuwwij.nl brengt een serie uit waarbij ze mensen uitnodigt om te reageren op de afscheidsbrief van Wubbo Ockels aan de mensheid. Hier Marjolein Tiemens’ reactie.
 • Bezoek aan project Bolivia
  Sommige projecten worden bezocht door de organisatie Cordaid om te zien hoe het bij de projecten ter plekke gaat. Zo bezocht Angelique Zonneveld het project van Amanacer in Bolivia. Haar verslag leest u hier.
  Kerkplein wordt vredesplein
  Hoe kun je je inzetten voor wereldwijd menswaardig bestaan? Dat vertelt Ad van der Helm, bisschoppelijk vicaris en pastoor in Den Haag.
 • Dien uw project 2015 in!
  U kunt nu een project indienen voor de Adventsactie in 2015. Lees snel verder wat u moet doen om in aanmerking te komen.....
  Nodig een spreker uit!
  Tip: nodig een spreker uit! De 10 projecthouders van Adventsactie staan te popelen om u en anderen het geïnspireerde verhaal achter hun project te vertellen.
Nodig een spreker uit!
Heeft u uw oog op een project van de Adventsactie voor dit jaar laten vallen? En u bent voornemens om hier een activiteit voor te organiseren? Tip: nodig een spreker uit?! De 10 projecthouders van Adventsactie staan te popelen om u en anderen het geïnspireerde verhaal achter het project te vertellen.

Wilt u een spreker uitnodigen? Stuur dan een mailtje naar info@adventsactie.nl met daarin o.a.
- Uw naam
- De naam van parochie/groep
- Plaatsnaam
- Het project waar uw interesse naar uitgaat
- Datum waarop u graag een spreker zou willen uitnodigen
- Schatting van het aantal mensen dat u op deze bijeenkomst verwacht